Svar på frågor

tavlor

Vart har du fått tavlorna ifrån?
Svar: De kommer från en butik i Charlottenbergs shoppingcenter. Ligger nära norska gränsen i Värmland. Jag tror att butiken heter Kremmerhuset, har försökt göra lite research i efterhand!

 

Hur är man om man är satanist och på vilket sätt kombinerar du satanismen med feminismen?
Svar: Jag skulle väl inte säga att jag är satanist. Ser mig som ateist i stort. Dock är jag rätt påläst inom satanism och speciellt LaVey-satanismen, som jag varit mer dragen till förr. Det innebär i stora drag att sätta sig själv i guds ställe. Att en själv är det största och mest kraftfulla i ens liv och att ta för sig och sätta sig själv före andra. Jag tycker feminismen och satanismen passar bra ihop! I alla fall när en vill förmedla ett starkt budskap 😉

 

Vad tycker du om Bathory och Behemoth? Eller kan du namnge några bra band?
Svar: Jag tycker de är grymma! Har lyssnat massvis på båda och haft turen att se Behemoth live en eller två gånger. Andra bra band är Darkthrone, Satyricon och Watain (storfavoriter), Taake, Marduk, Alcest (fram till 2012) och Agalloch.

bwmetal

 

16 Kommentarer

  1. Fina tavlor och bra musiksmak du verkar att ha! 🙂
    Ställde själv frågan om musiken, och vissa av dem känner jag igen. Men kul med lite nytt ibland! 🙂

  2. Mkt intressant. Jag är kristen och feminist, tkr alltid det är kul att se hur andra förhåller sin religion or whatever till feminism m.m. Upplever dock att det är tråkigt i just Sverige att religion ofta dumförklaras och att speciellt muslimer är så utsatta, även inom feminism bland ”religions-hatare”. men det är en väldigt infekterad debatt haha

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.