Grymma appar – Del 1

fabapp

Denna app håller just nu på att förändra mitt liv. Jag installerade den för två veckor sedan ungefär och jag svär på mitt ord när jag säger att den VERKLIGEN hjälper mig!

Den här appen hjälper dig att reda ut ditt praktiska liv med morgon- eftermiddag- och kvällsrutiner. Du kan skriva in allt ifrån för dig självklara saker, som till exempel att borsta tänderna,  äta en bra frukost, klä på dig till att skriva din att-göra-lista. Det sistnämnda vill jag lägga extra krut på då det bara inom loppet av två veckor gjort mig så mycket mer produktiv! Papper och penna, bocka av när du gjort det du ska. Ej att underskatta.

Den här appen är superbra för dig som har svårt att hålla rutiner.
Jag har alltid haft svårt för det, och särskilt svårt blir det ju om en bara går hemma, pluggar, är arbetssökande eller sjukskriven. Det här är en riktig spark i baken och det håller även min väninna Jackie med om, som tipsade mig om appen! Den är inte stressande och ”tjatig” som vissa liknande appar kan bli, utan påminner vid vald tidpunkt tre gånger om dagen (du börjar enbart med morgonrutin) och sedan gör du ändå rutinerna i den takten du vill. Det är även en bra app för att nå andra mål. Som att till exempel bli mer energisk, nå framsteg med sin träning, få bättre sömn och så vidare.

 

Mer info om appen Fabulous finns när du söker efter den i google play. Verkar tyvärr inte finnas för iphone än, men rekommenderar den varmt till er andra!

fabulous

13 Kommentarer

  1. Men attans! Den finns ju inte för iPhone ännu. 🙁 Skulle ju vara den perfekta appen för mig!

  2. Nu har ju jag iPhone. På ett sätt kanske den skulle vara bra för mig då mitt liv är ganska kaos just nu och jag mår rätt dåligt utan rutiner. Men eftersom jag har asperger så går jag in i rutinerna alldeles för hårt. När jag pluggade så såg mina dagar i princip precis likadana ut. Jag hade mina rutiner och dem skulle följas på pricken. Exempel: jag var tvungen att duscha klockan 21.00 varje kväll och hade en ständig oro över att någon annan skulle stå i duschen då och väntade in klockan till klockan var dags för promenad med hunden och sen skynda mig in och kasta mig in i duschen, rätt jobbigt.. Så, jag vet inte. Det var rätt jobbigt att ha rutiner också då jag går in för dem så hårt liksom.. Samtidigt som det är jobbigt att inte ha några rutiner

    • Ah, jag förstår! Ja det beror ju helt på vad en har för relation till rutiner. Låter ju inte bra om det skulle bli en oro och press för dig. Inte lätt :/

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.